Jövőre lesz 30 éves a szakmában jól ismert és elismert Kaltenberg Étterem, és ebből az apropóból több változás és újítás is életbe lép a patinás vendéglátóhelyen az elkövetkezendő hónapokban.
Az egyik legfontosabb, hogy a Kaltenberg Sörház és Étterem tulajdonosi átrendeződésének köszönhetően az étterem újra teljes egészében a Papp család irányítása alá került.
Ezzel együtt a már korábban tervezett arculat- és üzletpolitika-váltásnak is eljött az ideje: az étterem a közelgő jubileumot fiatalos lendülettel, megújult formában, magas színvonalú, kedvező ajánlatokkal szeretné megünnepelni.
Mivel a felkészüléshez időre és energiára van szükség, amely a jelenlegi tempó mellett sajnos nem áll rendelkezésre, az éttermet vezető Papp Dénes és Papp Dániel arra a döntésre jutott, hogy július 1-jétől az étterem vasárnaponként szünnapot tart, melyért ezúton is elnézést kérnek vendégeiktől és partnereiktől.
A vasárnapokra eső foglalásokat szombati vagy hétfői napokon várják a Kaltenbergben, valamint másik egységükben, a Fehér Holló Rendezvényházban. Ugyanakkor ha exkluzivitást igénylő, nagyobb létszámú csoportlekérés érkezik, vasárnap is rendelkezésre állnak.