» étterem

30 éves lesz, megújul a Kaltenberg

- 30 éves lesz, megújul a Kaltenberg bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva -

Jövőre lesz 30 éves a szakmában jól ismert és elismert Kaltenberg Étterem, és ebből az apropóból több változás és újítás is életbe lép a patinás vendéglátóhelyen az elkövetkezendő hónapokban.
Az egyik legfontosabb, hogy a Kaltenberg Sörház és Étterem tulajdonosi átrendeződésének köszönhetően az étterem újra teljes egészében a Papp család irányítása alá került.
Ezzel együtt a már korábban tervezett arculat- és üzletpolitika-váltásnak is eljött az ideje: az étterem a közelgő jubileumot fiatalos lendülettel, megújult formában, magas színvonalú, kedvező ajánlatokkal szeretné megünnepelni.
Mivel a felkészüléshez időre és energiára van szükség, amely a jelenlegi tempó mellett sajnos nem áll rendelkezésre, az éttermet vezető Papp Dénes és Papp Dániel arra a döntésre jutott, hogy július 1-jétől az étterem vasárnaponként szünnapot tart, melyért ezúton is elnézést kérnek vendégeiktől és partnereiktől.
A vasárnapokra eső foglalásokat szombati vagy hétfői napokon várják a Kaltenbergben, valamint másik egységükben, a Fehér Holló Rendezvényházban. Ugyanakkor ha exkluzivitást igénylő, nagyobb létszámú csoportlekérés érkezik, vasárnap is rendelkezésre állnak.

A “Kaltenberg”…

- A “Kaltenberg”… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva -

A Kaltenberg étterem mai helyén (Kinizsi utca 30-36. szám alatt) a 19. században kaszárnya működött. Az épület később dohánygyár lett, a pincéje pedig hosszú évekre raktár.
30 évvel ezelőtt éledt újjá a ház, ekkor alakították ki a mai vendéglőt, amely napjainkra akár 360 vendég befogadására is alkalmas.
Állandó étlapunk gazdag választékán felül hetente megújuló különlegességeket és bajor licenc alapján helyben főzött organikus sört, kiváló borokat kínálunk vendégeinknek. A jó hangulatról esténként 18 órától 3 tagú zenekar gondoskodik. Kedves vendégeink kényelmét légkondicionálás és őrzött buszparkoló szolgálja.
Angol, német, igény szerint orosz nyelvű étlap áll rendelkezésre. Különtermeink kiválóan alkalmasak családi és üzleti zártkörű rendezvények lebonyolítására, illetve party service szolgálatunk 2000 főig vállalja házon kívüli rendezvények teljes körű lebonyolítását.
Látogasson el hozzánk szeretettel várja Önt is a Kaltenberg étterem.

Papp Dénes

szakmai tanácsadó

Sallay Attila

ügyvezető igazgató

Papp Dániel

ügyvezető igazgató

Kovács Sándor

chef