A lent felsorolt ajándéktárgyak az éttermünkben nem megvásárolhatóak!

Ha nagy sörrajongó ismerősünket szeretnénk megajándékozni, egy különleges kézműves sörökből összeállított válogatás ideális választás. Csomagolhatunk a sörök mellé egy ötletes és szellemes kiegészítőt is, amely egyszerre kreatív és praktikus, így az illető akár már az ajándékba kapott kézműves sörök elfogyasztásakor is használatba veheti.

 

  • Önmagát hűtő pohár

 

Ha az illető nemcsak sörözni, hanem beszélni is szeret, a közös sörözgetések alkalmával a kitöltött söre túlságosan felmelegedhet. Ennek megelőzésére meglephetjük egy önmagát hűtő pohárral, amely kellemesen hűvösen tartja az italt. Ez főképp akkor jó ajándék, ha ismerősünk a világos söröket részesíti előnyben a barnákkal szemben, ugyanis ezeket hidegebben ajánlott fogyasztani.

 

  • Pohár beépített sörnyitóval

 

Bár sörnyitóval a legtöbben rendelkeznek, ha egy pohárba épített változatot választunk, az nem keveredik majd el a fiókban, illetve a kettő az egyben megoldásnak köszönhetően minden rendelkezésre áll majd a különleges kézműves sörök jóízű elfogyasztásához.

 

  • Eszköz a sör réteges kitöltéséhez

 

Amennyiben a megajándékozandó ismerős kedveli a sörös koktélokat, amelyeket többféle színű sörből, illetve sör és valamilyen más ital felhasználásával készítenek, és fontos, hogy a két réteg ne keveredjen össze, lepjük meg ezzel az eszközzel. Így otthon is keverhet magának finom koktélokat, és még izgalmasabbá teheti a sörözés élményét.

 

  • Sörkóstoló készlet

 

Ha ismerősünk szívesen kísérletezget új ízekkel, és szereti megadni a módját a még ismeretlen italok kipróbálásának, ajándékozzuk meg egy sörkóstoló készlettel. A fa tálcába süllyesztett kis poharakba kerülhetnek a különböző ízek, amelyeket aztán végigpróbálgathat.

 

  • Fali sörnyitó

 

A bárok hangulatát idézi a fali sörnyitó, melynek segítségével még a konyhába sem kell kimenni az újabb üveg sör fogyaszthatóvá tételéhez, ráadásul az ajándéktárgy egyben a szoba dísze is lehet.