» News

Christmas

- Comments Off on Christmas -

Let’s celebrate Christmas together! We are waiting for you with our Hungarian traditional holiday dishes in December!

Pils, Dark and Red

- Comments Off on Pils, Dark and Red -

Kaltenberg Pils

Világos láger, mely szűrve és szűretlenül (alkalmanként) készül a Kinizsi utcai Kaltenberg Sörházban. 20 l-es és 50 l-es hordóban. Alkoholtartalma 4,9%. Összetevők: víz, árpamaláta, komló, sörélesztő

Kaltenberg Dark

Barna láger, mely szűrve és szűretlenül (alkalmanként) készül a Kinizsi utcai Kaltenberg Sörházban. 20 l-es és 50 l-es hordóban. Alkoholtartalma 4,9%. Összetevők: víz, árpamaláta, komló, sörélesztő.

Kaltenberg Red

Vörös láger, mely szűrve és szűretlenül (alkalmanként) készül a Kinizsi utcai Kaltenberg Sörházban. 20 l-es és 50 l-es hordóban. Alkoholtartalma 4,9%. Összetevők: víz, árpamaláta, komló, sörélesztő.

30 Year old. Kaltenberg will be renewed…

- Comments Off on 30 Year old. Kaltenberg will be renewed… -

Jövőre lesz 30 éves a szakmában jól ismert és elismert Kaltenberg Étterem, és ebből az apropóból több változás és újítás is életbe lép a patinás vendéglátóhelyen az elkövetkezendő hónapokban.
Az egyik legfontosabb, hogy a Kaltenberg Sörház és Étterem tulajdonosi átrendeződésének köszönhetően az étterem újra teljes egészében a Papp család irányítása alá került.
Ezzel együtt a már korábban tervezett arculat- és üzletpolitika-váltásnak is eljött az ideje: az étterem a közelgő jubileumot fiatalos lendülettel, megújult formában, magas színvonalú, kedvező ajánlatokkal szeretné megünnepelni.
Mivel a felkészüléshez időre és energiára van szükség, amely a jelenlegi tempó mellett sajnos nem áll rendelkezésre, az éttermet vezető Papp Dénes és Papp Dániel arra a döntésre jutott, hogy július 1-jétől az étterem vasárnaponként szünnapot tart, melyért ezúton is elnézést kérnek vendégeiktől és partnereiktől.
A vasárnapokra eső foglalásokat szombati vagy hétfői napokon várják a Kaltenbergben, valamint másik egységükben, a Fehér Holló Rendezvényházban. Ugyanakkor ha exkluzivitást igénylő, nagyobb létszámú csoportlekérés érkezik, vasárnap is rendelkezésre állnak.

The “Kaltenberg”…

- Comments Off on The “Kaltenberg”… -

In the 19th century the location of the restaurant (30-36 Kinizsi utca) was used as a garrison. The building first became a tobacco factory and its cellar was a storage room for years. Refurbishment started 30 years ago, establishing today’s restaurant with its current capacity of up to 360 customers.
In addition to a vast selection of dishes on our standard menu, we offer new specialities every week with organic beer brewed on the premises according to a Bavarian recipe and excellent wines. A band of three musicians makes sure customers have a really great time every evening from 6:00 pm. Comfort is further increased by air-conditioning and a guarded bus parking place.
Menu cards are available in English, German and Russian as required. Our banquet rooms are ideal venues for exclusive family and business events. In addition, our party service undertakes the full organisation of various events off-premises up to 2,000 persons.
Please, visit us, we welcome you with pleasure!

Papp Dénes

szakmai tanácsadó

Sallay Attila

ügyvezető igazgató

Papp Dániel

ügyvezető igazgató

Kovács Sándor

chef